Mangler du et anbud?

Boliger og Hytter

Kontakt oss og vi hjelper deg

Innhent et Gratis tilbud

Vi besvarer alltid innen 72 timer og gir et Gratis tilbud på din oppgave.

Slik foregår prosessen

Send inn din oppgave

Vi behandler oppgaven

Du får tilbud

Velg leverandør

Arkitektanbud.NO

Mangler du et anbud? Boliger og Hytter

Sats på erfaring med Tilbygg og Ombyggning

Sats på entusiastiske og erfarne fagfolk når du skal få bedre bokvalitet Å optimalisere bokvaliteten i eksisterende bolig, har vi god erfaring med – og vi har nært samarbeid med dyktige rådgivere etter behov.

Etter Loven

Vi bygger om og utvider huset ditt fort og etter loven, slik at du får profesjonell hjelp og et tilbygg/utbygg på boligen din som er av høy kvalitet.

Hvis du vil utføre arbeidet selv, kan vi også hjelpe til med råd, tipps og veiledning. Vi har lang erfaring innenfor byggebransjen og vårt dyktige team av håndverkere har både de nødvendige kunnskapene og erfaringen som skal til når det gjelder tilbygg/ombygging av boliger. Hos oss får du profesjonell hjelp og rådgivning og vi står alltid klare til å hjelpe deg. Vi bidrar med all vår kunnskap og kompetanse inntil du får det resultatet du vil ha.
Ta kontakt med oss i dag for å høre mer.

Påbygging av bolig/eiendom

Vi har lang erfaring i påbygging til eksisterende boliger og eiendommer, hvor boliger har blitt utvidet med ekstra rom og/eller etasjer. Resultatene har alltid vært svært gode og oppfylt ønskene til kunden.

Vi besvarer alltid innen 72 timer og gir et Gratis tilbud på din oppgave.

Eksempler på tilbygg til eksisterende bolig/eiendom

  • Flere soverom på bakkeplan
  • Tilbygging av et inngangsparti
  • Utvidelse med et arbeidsrom/kontor
  • Utvidelse av en stue

Tilbygg/ombygging av boliger er et stort område og arbeidet kan utføres på flere forskjelllige måter. Det er helt opp til deg selv hvordan du ønsker at tilbygget/ombyggingen skal være. Det er viktig at arbeidet utføres av fagfolk med erfaring og kunnskap innenfor området, slik at resultatet er av god kvalitet. På den måten har du glede av tilbygget/ombyggingen av din bolig i mange år fremover.

Tilbygg/ombygging av bolig krever dessuten god planlegging, som for eksempel definering av type rom, størrelser på rommene og innhold, samt et realistisk budsjett.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg!