Mangler du et anbud?

Tilbygg & Ombygning

Kontakt oss og vi hjelper deg

Innhent et Gratis tilbud

Vi besvarer alltid innen 72 timer og gir et Gratis tilbud på din oppgave.

Slik foregår prosessen

Send inn din oppgave

Vi behandler oppgaven

Du får tilbud

Velg leverandør

Arkitektanbud.NO

Mangler du et anbud? Hytter

Hytter og ditt ønske

Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan få prosjektet ditt ut i live og for å oppnå det resultatet du ønsker.

Profesjonell Hjelp

Vi bygger om og utvider hytter fort og etter loven, slik at du får profesjonell hjelp og et tilbygg/utbygg på hytten din som er av høy kvalitet.

Hvis du vil utføre arbeidet selv, kan vi også hjelpe til med råd, tipps og veiledning. Vi har lang erfaring innenfor byggebransjen og vårt dyktige team av håndverkere har både de nødvendige kunnskapene og erfaringen som skal til når det gjelder tilbygg/ombygging av hytter. Hos oss får du profesjonell hjelp og rådgivning og vi står alltid klare til å hjelpe deg. Vi bidrar med all vår kunnskap og kompetanse inntil du får det resultatet du vil ha.

Påbygging til hytte

Vi har lang erfaring i påbygging til eksisterende boliger og eiendommer, hvor boliger har blitt utvidet med ekstra rom og/eller etasjer. Resultatene har alltid vært svært gode og oppfylt ønskene til kunden.

Vi besvarer alltid innen 72 timer og gir et Gratis tilbud på din oppgave.

Eksempler på tilbygg til eksisterende bolig eller hytte

  • Flere soverom på bakkeplan
  • Tilbygging av et inngangsparti
  • Utvidelse med et arbeidsrom/kontor
  • Utvidelse av en stue

Tilbygg/ombygging av hytter er et stort fagområde og arbeidet kan utføres på flere forskjelllige måter. Det er helt opp til deg selv hvordan du ønsker at tilbygget/ombyggingen skal være. Det er viktig at arbeidet utføres av fagfolk med erfaring og kunnskap innenfor området, slik at resultatet er av god kvalitet. På den måten har du glede av tilbygget/ombyggingen av din bolig i mange år fremover.

Tilbygg og/eller ombygging av hytter krever også en del planlegging for at jobben skal lykkes. Derfor er det viktig å definere hvilken type rom, innhold og størrelsen på rommene som en del av planleggingen, samt å ha et realistisk budsjett.

Kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med utbygging eller ombygging av din hytte. Vi gleder oss til å høre fra deg.