Hos arkitektanbud garantere vi deg .

Her finner du verdifull informasjon om Arkitekt og hva de tilbyr – les videre for å bli klokere på hva Arkitektanbud kan gjøre for deg.

2004 etableret

2004 etablerte Michael Jacobsen, Gratisbyggetilbud.dk, som hadde som viktigste formål å formidle byggeoppgaver via Internettet

2008 åpnet .no

I Mai 2008 åpnet Michael Jacobsen hjemmesiden www.arkitektanbud.no, hvor vi valgte å fokusere på Oslo og en omegn av 40 kilometer.

2018 Jubileum

I 2018 tilbyr murverk 10 års jubileum i Norge, som vi kan være utrolig stolte av. Vi fortsetter å tilby god service og gratis tilbud.

Hvem står bak

I 2004 etablerte Michael Jacobsen, Gratisbyggetilbud.no, som hadde som viktigste formål å formidle byggeoppgaver via Internettet. I mai 2008 åpnet Gratisbyggetilbud.dk hjemmesiden www.gratisbyggetilbud.no, hvor vi valgte å fokusere på Oslo og en omegn av 60 kilometer.
Arkitektanbud.no er en del av firmaet Gratisbyggetilbud.no, som siden 2008 har formidlet byggeoppgaver og håndverksmessige prosjekter fra private, firmaer og offentlige institusjoner til Oslos førende håndverksbedrifter.